Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

God Jul

Publicerad 2013-12-24 12:04:13 i Allmänt, Jul,

Från Oss alla, till Er alla - En riktigt God Jul!
 
 
 
Julaftonskramar från Fula Moroten och hela redaktionen
 

Gå-Bort-Present

Publicerad 2013-12-24 11:59:06 i Allmänt,

Jag fick en fantastiskt fin present häromdagen. Pepparmintste, hemmagjord glögg och chiliolja. Vad härligt! 
 
 
Superbra gå-bort-present! Jag blir i alla fall sjukt sugen på att smaka allt.
 
Nu är det snart jullunch. Sista piffen innan vi ger oss iväg. God Jul till Er alla! Kramar

Amaryllis

Publicerad 2013-12-23 11:24:00 i Allmänt, Jul,

Ett litet misstag i affären gjorde att jag köpte fel blomma. Jag skulle ha en röd amaryllis, men kom hem med en vit. Det kan vara det bästa misstaget jag gjort. Jag fick bara ändra litegrann i arrangemanget. Jag köpte mossa i en vanlig matbutik, fäste det runt själva löken med vanlig ståltråd. Sen tog jag mina älskade små julgranskulor. Silvriga den här gången. Klippte ut ett litet hjärta i vitt filttyg och sen strösslade jag silverglitter på hela kalaset. Det blev riktigt bra till slut. Ibland är det misstagen som leder till de bästa grejerna. :) En bra gå-bort-present till nyår kanske?? nu blir det snart lite jullunch. Julekramar från fula moroten

Fixa juleklapparna

Publicerad 2013-12-22 22:27:51 i Allmänt, Jul,

Ibland har man inte tid med proffsig inslagning av paket. Men det går ju alltid att piffa till de där påsarna man får ifrån klädbutiker. De är ju lite tråkiga annars.

Här har jag bara använt sidensnöre och små julgranskulor. Fint tycker jag!Ren skit...

Publicerad 2013-12-22 21:26:40 i Allmänt, Jul,

Hittade denna fantastiskt roliga grej på lagerhause när jag var där sist. Kunde bara inte motstå den. Riktig julkänsla! ;)

missa inte michael bubles julkonsert på tv ikväll!

kramar från tv-soffan

Julgrupp modell mindre

Publicerad 2013-12-10 21:20:23 i Allmänt, Jul,

Så här två veckor innan jul kan det vara svårt att få tiden att gå ihop. Förra året fick jag i all hast sätta ihop en liten gå-bort-present i form av en julgrupp. Jag använde gamla dekorationer som jag sparat från tidigare jularrangemang. En silvrig kruka, en vit hyacint, en vit julstjärna, lite mossa, några dekorationsbollar och lite glitter senare så blev den riiiiktigt tjusig om jag får säga det själv. :)
 
Hoppas att Ni alla har hittat julmysig stämning nu när det börjar närma sig jul. Passa på att kura ner er i tv-soffan med lite glögg.
 
Psssst.... Glöm inte spana in alla vackra klänningar på Nobelmiddagen ikväll! 
 

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin