Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Våra inbjudningskort

Publicerad 2013-04-10 21:13:48 i Allmänt, Bröllop,

Nu tänkte vi visa Er hur våra inbjudningskort blev till bröllopet! Färgtemat grönt och rosa fick gå igenom även här. På panduro hobby hittade vi fina gröna, pärlemorskimrande pappersark som vi tyckte passade bra. I samma butik hittade vi även söta gammelrosa organza-band som vi tyckte om. 
 
 
Vi använde en hålslagare för att göra hål för bandet. Banden skulle fungera som en slags "låsning".
 
 
På framsidan satte vi sen silverringar. Såhär såg det ut när bröllopsgästerna fick det!
 
 
Och såhär tjusiga blev de på insidan. Vi skrev ut inbjudan på pärlemorskimrande vita pappersark, som vi sen klistrade in. Dessutom satte vi lite pärlor i ena hörnet på text-rutan och en liten dekoration på motsatt sida.
 
 
Sen stämplade vi rosa hjärtan på utsidan av kuverten. Allt för att ge det hela en lite extra touch.
 
 
 
I ett tidigare inlägg kan ni se vårt tips om hur man gör med band som har blivit skrynkliga eller böjda i förpackningen. 
 
Kram på er!
/Elin & Emma
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin