Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Gå-bort-present

Publicerad 2015-04-18 17:10:00 i Allmänt, Kort/Presenter,

Denna lilla present tycker jag är alldeles ljuvlig! Härligt med rosa. :) Ett litet fat/bricka, ett ljus och en miniblomma i minikruka. Slå lite cellofan runt och du är färdig! tadaaa! :)Go lördagkväll önskar jag er alla! :)kram <3

vår!

Publicerad 2015-04-17 20:20:04 i Allmänt, Blommor/trädgård,

Vilket konstigt väder det har varit idag! Mellan regn- och hagelskurarna var jag dock ute och njöt av solskenet. Hann fånga ett litet bi på bild som flög mellan vitsipporna på tomten. Vilken härlig känsla. Vår! :)Önskar er alla härligt fredagsmys! :) kram!

Söndagsfix

Publicerad 2015-04-06 17:08:11 i Allmänt, Blommor/trädgård,

När det är fint väder får man passa på att pyssla i trädgården. Idag har det verkligen varit härlig vår! :) Bjuder på en bild av min lilla plantering utanför entrén.
Och måste ju bara visa en liten bild på senaste sötnosen i familjen. Vilken fluffig, söt sak va!?! :)
söndagshälsningar från fula moroten

Inbjudningarna

Publicerad 2015-04-01 21:14:00 i Allmänt, Bröllop,

Äntligen! Nu är de på väg - inbjudningarna till bröllopet! Vilken lättnad. Gjorde det sjukt enkelt för mig, vilket är ett måste när det ska produceras ett stort antal. Ett litet sidenband med rosett, en stämpel och ett litet hjärta är allt jag dekorerat med. Hjärtat är gjort av en 3D-stans från panduro hobby. Blev jättebra resultat! Jag är i alla fall helnöjd med resultatet. Vad tycker ni? :)

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin