Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Blöjtårta

Publicerad 2014-09-30 20:14:25 i Allmänt,

Jag har blivit moster!! Åt en alldeles förtjusande liten flicka. Det är så man blir alldeles varm i hjärtat.
 
Jag var ju tvunget att pyssla något extra till det lilla pyret, så det fick bli en riktig blöjtårta a la amerikanskt rosafluff. 
 
 
Steg ett: Köp ett paket blöjor
Steg två: Ägna de närmsta timmarna åt att snurra ihop och knyta ett snöre runt varenda blöja (finns andra sätt att göra det på också, men jag väljer såklart det mest omständiga)
Steg tre: Placera blöjorna på högkant i runda, olika stora "kakor" och sätt ett snöre runt varje kaka.
Steg fyra: Placera den största blöjkakan i botten och sedan de mindre uppe på denna. Ni kan göra hur många våningar ni vill. Min blev tre våningar.
Steg fem: Dekorera!
 
Jag har fäst strumpor och vantar med små klädnypor som jag målat vita. Jag dekorerade även med ett paket våtservetter och lite nappar. En napp fick bli kronan på verket och hamnade högst upp. 
 
 
 
 
 

Lilla smulan uppskattade kanske inte presenten lika mycket som föräldrarna, men jag är säker på att hon kommer gilla napparna! ;)

Kramar
/Emma 

Kort till liten flicka!

Publicerad 2014-09-20 16:05:30 i Allmänt,

Ibland behöver kort inte vara så komplicerade för att bli fina. Vit kartong, rosa strukturpapper, washitejp och pappersblommor är det enda jag använt mig av här.En liten hälsning på insidan och en liten present i kuvertet och så i brevlådan. Visst blir man glad när man får paket på posten! :)

Trevlig helg önskar fula moroten

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin