Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Rocka Sockorna!

Publicerad 2015-03-20 15:46:13 i Allmänt,

Idag rockar hela redaktionen sockorna! För vi älskar olika (titta bara på fula moroten....)

Fula moroten har ju inga fötter att rocka sockor med, men hade han haft det hade han definitivt gjort det!fredagskramar till er! :)

inbjudningar på gång

Publicerad 2015-03-15 20:28:43 i Allmänt, Bröllop,

Här görs det inbjudningar på löpande band. Tänkte ge er en liten förhandstitt... ;) Men ni får tåla er med att se hela kortet tills inbjudningarna kommit fram till gästerna.skön söndag önskar jag er alla! :) kram!

Det vankas bröllop...

Publicerad 2015-03-08 15:05:39 i Allmänt, Bröllop,

Nu är det snart dags för bröllop igen. Vi hoppas vi hinner lägga upp en massa härligt pyssel under tiden som bröllopsplaneringen pågår. Mitt senaste projekt är att måla om en liten trälåda som ska få agera "toalett-/nödlåda". Den får lite småroligt innehåll för alla tänkbara akutsituationer som kan uppstå på en bröllopsfest. (sykit, skoskavsplåster, huvudvärkstabletter m.m.) Får lägga upp lite bilder på slutresultatet sen också. :)

Trevlig söndag önskar jag er alla! :) soliga kramar

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin