Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Hår-donut

Publicerad 2012-10-26 15:45:00 i Skönhet, Återanvänt/Tips,

Här kommer jag på fredagseftermiddagen med världens bästa återvinnings-tips! Nämligen hur man gör en hår-donut av en gammal strumpa. :)
 
Det hela är väldigt enkelt. Allt som krävs är en gammal stumpa som du ändå tänkt kassera och en sax. Välj en strumpa som matchar din hårfärg. Eftersom jag har mörkt hår fick det bli en svart strumpa.
 
 
Utan krusiduller klipper du av tå-delen av strumpan.
 
 
Sen är det bara att börja rulla stumpan. Börja uppe från ovandelen av strumpan och rulla ner mot den avklippta
tådelen.
 
 
Voilà! Din alldeles hemmagjorda donut från en gammal strumpa som du ändå kanske tänkt kasta. En sån här donut är lite klurigare att sätta upp håret med jämfört med de man köper, men å andra sidan kostar denna inte en krona! :) Det är inte världens vackraste skapelse, men den ska ju ändå täckas med hår.
 
 
Fula moroten glömde att ta en ren stumpa till sin donut, så han fick gå och ta en dusch för att tvätta blasten.
Trevlig helg på er!
/Elin och fula moroten
 

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin