Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Vinglasmarkörer

Publicerad 2012-01-19 21:13:23 i Allmänt,

En perfekt present att ge bort är hemmagjorda vinglasmarkörer. Personligt och praktiskt. Häng en liten tygpåse med vinglasmarkörer runt en vinflaska och genast har Du en superbra present! På bilden nedanför kan  Ni se ett litet urval av våra vinglasmarkörer. Just dessa har samma färgtema, och vi brukar försöka anpassa färgerna efter vilken figur som finns på den lilla berlocken.



Man kan både använda färdiggjorda ringar som finns på panduro hobby eller så kallad memory wire som finns på t.ex. creativ company (cchobby). Markörerna kan man göra i olika teman. Vi kommer göra ett inlägg för att visa hur man gör och visa lite olika teman på vinglasmarkörer som vi gjort.
/Elin & Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin