Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Odlingstips

Publicerad 2012-01-30 20:00:20 i Blommor/trädgård,

Mitt absolut bästa odlingstips till er är att odla chili och paprika. Det blir dösnygga plantor och jag har alltid fått massa frukter! Och som ni kanske sett i ett tidigare inlägg har jag redan skördat från mina chiliplantor, och dom fortsätter att få blommor och frukt! Här är beviset. Två söta paprikor och en söt liten chili som tittar fram.


Det är iallafall värt att lägga lite tid på, för man har glädje av chilin hela året om man torkar frukten som ni kan se att jag gör i ett tidigare inlägg. Och fröerna sparar jag givetvis och sår på nytt nästa år. Vissa plantor klarar sig över vintern, men de flesta blir för trötta och ger upp. Så spara fröerna, så dem på vårkanten och njut av vackra plantor och goda chillifrukter (och några få och små paprikor) för en ytterst liten slant.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin