Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Hjärtan

Publicerad 2011-10-23 20:41:34 i Allmänt,

Nu har jag börjat filura lite på vad jag vill göra för pyssel till bröllopet. En vän till mig hittade ett tips på nätet om hur man gör hållare till placeringskort i trolldeg. Jag hittade ett liknande tips på sidan brud och bröllop där det även finns ett bra recept på trolldeg (samma som jag använt mig av här).
Jag blev givetvis tvungen att testa själv! När jag väl hade gjort trolldegen insåg jag att jag inte hade någon bra ståltråd till själva korthållarna. Så det fick bli dekorationshjärtan istället. Det är perfekt om man använder en liten pepparkaksform eller liknande, så får alla samma form. Jag hade bara stora formar hemma, så jag fick göra de mindre frihand. När jag hade haft dem i ugnen i 1 timme väntade jag ungefär 24h innan jag började arbeta med dem.Jag började med att sandpappra alla hjärtan för att bli av med ojämnheter och fula märken.Därefter provade jag att måla dem med vanlig hobbyfärg. Jag tror att det är bra att vara ganska snabb när man arbetar med vattenbaserad färg eftersom ytan kan börja lösas upp lite om man kladdar för länge.Och här ser ni resultatet! Eftersom vi redan har bestämt färgtema till bröllopet (rosa och grönt) målade jag hjärtan i lite olika rosa nyanser. Och sen kunde jag inte låta bli att måla ett par röda nu inför julen. :)Jag tycker det blev ganska läckert eller vad säger ni?
/Elin

Kommentarer

Postat av: Sandra M

Publicerad 2011-11-25 19:29:22

Vad fina de blev! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin