Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Tråkigt väder...

Publicerad 2011-05-03 20:43:45 i Virkat,

Tråkigt väder (som regn och hagel i maj t.ex...) är perfekt virk-väder! Eftersom virklusten föll på ikväll tänkte jag tipsa Er om en hemsida som heter Mönster arkivet. Den är fullproppad med gratis mönster för virkning, stickning och mycket mer och är ni sugna på att börja med till exempel virkning är det perfekt att börja med ett mönster där ifrån. Vi bjuder på en bild på Emmas virkade jordgubbar som inspiration.


Enligt Emma kan det vara bra att virka själva korgen i något tjockare garn eftersom handtagen på hennes korg blev lite för klena. Själv tycker jag att både korgen och jordgubbarna är supersöta och jag längtar plötsligt efter sommaren!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin