Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Kort

Publicerad 2011-03-21 20:25:43 i Kort/Presenter,

Nu introducerar vi en ny typ av pyssel; korten. Enkelt och användbart pyssel. Personligt och charmigt till skillnad från sådana som man köper i affären. Dessutom är det oftast mycket mer uppskattat!Använd en tjockare typ av papper eller kartong när du gör kort. Finns ofta att handla billigt i t.ex. leksaksaffärer. Sedan dekoreras korten med vad man känner för, bara fantasin sätter gränserna!

Varför inte anpassa kortet till den som ska få det? Ett fotbollsinspirerat kort till lillebror, ett elviskort till farsan och ett härligt rosaglittrigt kort till bästa vännen partypinglan? Här har vi använt oss av ett "dubbelkort" med band och två klistermärken. Stilrent!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin