Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Hylla till köket

Publicerad 2011-03-16 21:22:31 i Inredning,

I vårt kök får vi inte plats med mycket på den lilla bänkyta vi har. Vi kom till slut fram till att vi ville bygga en liten hylla till köket för att få plats med lite mer. Vi tog mått på bänken, funderade på hur hög vi ville ha den och sedan åkte vi till ett byggvaruhus. Väl där valde vi ut ett bra träslag för att matcha bänken och bad en anställd att såga till bitarna i rätt storlek. Med ett par vinkeljärn, skruvar och lite bets på brädorna fick vi en fin liten hylla till köket. Hela processen tog inte mer än en eftermiddag och jösses va bra det blev!


Det är dock en bra idé att mäta höjden på burkar och dylikt som man vill få plats med under hyllan. Vi glömde mäta vår kaffeburk, men hade en galen tur och lyckades få in den med en centimeters marginal.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin