Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Fikapaus

Publicerad 2011-03-13 20:57:33 i Virkat,Här är en bild på mitt senaste alster. Ser riktig smaskig ut. Störst problem hade jag med rosen. Vilket pilljobb!

Ett tips är att använda sig av en liten pappskiva i botten för att få mer stadga i tårtan. Sen är det bra att klippa ut pappskivan innan man monterar. Det blir lite lättare så... (jag råkade nämligen glömma det). Nu ska jag jobba vidare med mitt nästa projekt - muffins! Jag kommer nog att göra ett eget mönster till muffins (tycker att de jag har inte är bra; svåra och krångliga). När det är färdigt lägger jag givetvis upp det på bloggen. Ha en skön kväll!

/Emma

Kommentarer

Postat av: Tina

Publicerad 2011-03-17 14:35:28

ÅÅh, helt underbar princesstårta ;-) Vilken talang!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin