Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Hårklämmor och annat hårpyssel

Publicerad 2011-07-19 20:02:00 i Allmänt, Skönhet,

Inför ett bröllop som jag skulle på förra året hittade jag inget bra att sätta upp håret med. Eftersom jag inte hade någon som kunde hjälpa mig sätta upp håret (pojkvännen räknas ju knappast...) ville jag ha något snyggt, men ffa enkelt. Det var verkligen inte det lättaste att hitta! Till slut gav jag upp och bestämde mig för att göra ett eget. Gjorde en klämma med en stor röd blomma på, som matchade min fina klänning.

 

Nu gick det tyvärr sönder (anledningen till varför man alltid ska ha en reservplan när man ska på bröllop...) så jag kan inte visa det här. Men jag tänkte att jag kunde visa er lite av materialen man kan ha till egna hårklämmor och dyl. Återkommer med bilder när jag gjort ett nytt!

/ElinOm

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin