Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Smycken för välgörenhet

Publicerad 2011-04-03 19:07:20 i Smycken,

På mitt jobb har vi ett event varje år där vi gör olika aktiviteter för att samla in pengar till välgörenet. Jag hade i uppdrag att leda smyckesworkshopen och göra lite olika exempel som deltagarna kunde använda som inspiration. Jag har försökt göra dem tillräckligt enkla för en nybörjare att göra, men ändå lite piffiga. Allt är skapat enbart av återanvänt material som folk hade donerat. Alla smycken vi gjorde under eventet ska auktioneras ut och pengarna gå till välgörande ändamål.

Workshopen var mycket uppskattad och i min grupp, som hade till uppgift att göra örhängen gjordes 25 par under de 2 timmar vi höll på!

Här kommer tre av mina exempel i rosa toner!


Först ett halsband med kedja, pärlor på länkar och hängen, behärskar man att göra enkla öglor så är det här lätt att göra, särskilt om man har öglepinnar att tillgå!
Ett arbmand av kedja med lite hängen på hattpinnar eller länkade m h a öppningsbara ringar.
Enklare än enklast, stora träpärlor i det här fallet på vaxad lintråd, bara att trä på och knyta en knut runt varje pärla.
Mer kommer så småningom!
Sanna - Schmii

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin