Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Små klämmor

Publicerad 2011-04-14 12:00:42 i Allmänt,

För ett tag sedan hittade vi små små klädnypor på panduro hobby och tänkte att det kunde vara bra att ha. När vi kom hem insåg vi att det va lite tråkigt att bara ha vita klädnypor, så vi målade om dem med allmogefärg och resultatet för några av dem kan ni se här nedanför. Emma klistrade på ett litet hjärta som vi hade i våra gömmor på en av klämmorna och visst blev det fint!



Det är väldigt praktiskt att ha en plastmugg till hjälp när man målar klämmorna. Då slipper man bli alldeles kladdig om fingrarna och man har en perfekt torkställning till klämmorna. Jag brukar sitta och måla framför ett av mina favoritprogram på tv:n. Det är ju inget precisionsarbete som kräver särskilt mycket uppmärksamhet.



Klämmorna är perfekt att sätta på paketer för att hålla fast födelsedagskort eller liknande, eller att använda på glas som placeringskort. Urtjusigt tycker iallafall vi! Lite exempel på vad man kan ha klämmorna till kommer i ett senare inlägg.
/Elin & Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin