Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Pimpat mentosrör

Publicerad 2013-10-28 17:00:00 i Allmänt,

Nu har jag börjat med decoupage! Fantastiskt roligt. Jag behövde något att träna mig på och anföll ett försvarslöst stackars mentosrör (ett sånt som man köper i taxfree-shopen). Supergoda f.ö.! ;)
 
 
Jag målade röret med vanlig akrylfärg. Men det var svårt att få det att täcka riktigt bra. Nästa gång klär jag nog in det i papper istället.
 
 
 Relativt bra resultat för att vara första gången tycker jag. Tänkte ha mina penslar i röret. Perfekt förvaring och bra när man kan återanvända saker! Fula Moroten ♥ recycling! Nästa projekt blir min gamla Ikea-pall. Får se hur den stackaren blir när jag är färdig med den.
 
Nu är det filmtajm! Kram kram
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin