Fula moroten

Pyssel, inredning, tips och mycket annat...

Julklappstips #1 Pepparkaksgrissini

Publicerad 2011-11-30 22:00:00 i Bakat/i köket, Jul,

Vi på fula moroten tänkte ge er läsare några tips på hemmagjorda julkappar. Först ut är pepparkaksgrissini! Urenkelt och supergott! Av någon anledning är fula moroten alltid extra hjälpsam när man ska göra något ätbart... ;)



Knåda till pepparkaksdegen och rulla ett par tunna "korvar" av degen. Grädda som vanligt och låt svalna. Om du vill så pynta dem med lite glasyr. Annars är de söta som de är. Använd en gammal konservburk som du pyntat för att sätta pinnarna i. Sen kan du göra en påse eller korg med pepparkaksgrissini och ädelost att ge bort! Extra enkelt (men en smula dyrare) bli det om du köper färdig pepparkaksdeg.



God Jul önskar vi er alla!

Om

Min profilbild

Fula moroten

Vi är några pyssliga tjejer som vill dela med oss av våra allra bästa pysseltips. Vi är alla duktiga på och intresserade av olika saker. Så du kommer snart upptäcka att bloggen handlar om det mesta man kan tänkas pyssla med. Allt ifrån handarbete och inredningstips till trädgårdsfix och nagelpynt. :) Kramar från Fula Morotens redaktion P.S. Vill ni kontakta oss så finns vi på fulamoroten(snabel-a)hotmail.se

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela

Följ min blogg med Bloglovin